CELEBRITIES

H Cara Delevingne εγκαταλείπει το μόντελινγκ


6 Ιουλίου 2015

Παρά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει ως μοντέλο, με συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας -Burberry, Chanel-, η Cara Delevingne θέλει να εγκαταλείψει τη μόδα στα 22 της μόλις χρόνια.

Οι φήμες είχαν ξεκινήσει να κυκλοφορούν εδώ και μερικούς μήνες, όμως η απομάκρυνσή της από την πασαρέλα φαίνεται πως είναι πια επίσημη. Το πρακτορείο μοντέλων Storm Models με το οποίο είχε υπογράψει, αφαίρεσε μόλις το πρφίλ της από την ιστοσελίδα του. Ο λόγος είναι πως η Cara θέλει να αφήσει την πασαρέλα για χάρη μιας καριέρας στον κινηματογράφων. Τελευταία πρωταγωνιστεί στην ταινία Χάρτινες Πόλεις που προσεχώς θα βγει και στις ελληνικές αίθουσες.

Στην τελευταία της συνέντευξη στη Vogue Ιουλίου, παραδέχτηκε πως την ικανοποιεί πολύ περισσότερο η νέα της καριέρα: "Το ωραίο στην υποκριτική είναι ότι κάνεις αληθινό έναν χαρακτήρα. Το μόντελινγκ είναι το αντίθετο του αληθινού. Είναι να είσαι ψεύτικος μπροστά στο φακό", είπε χαρακτηριστικά. "Δεν είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνω τι είναι πια η μόδα. Παραδέχομαι πως τρέμω να την εγκαταλείψω. Αυτή η φούσκα σου δίνει ένα είδος οικογένειας. Όσο είσαι εκεί, σου αρέσει. Όταν βγεις, αναρωτιέσαι 'τι διάολο συνέβη'", συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.