CELEBRITIES

Δύσκολες ώρες για τον Michael Douglas


6 Ιουλίου 2015

michael-douglas-700x551.jpg

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η οικογένεια του Michael Douglas. O ηθοποιός περνάει δύσκολες ώρες, καθώς έχασε ένα πολύ αγαπημένο του πρόσωπο... Tο πιο αγαπημένο.

Η μητέρα του Michael Douglas, Diana, πέθανε σε ηλικία 92 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο. Ο Donald Webster, ο σύζυγος της Diana τα τελευταία 15 χρόνια, επιβεβαίωσε ότι άφησε την τελευταία της πνοή μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια.

1436038999_diana-douglas-webster-death_1

Για περισσότερες από επτά δεκαετίες συμμετείχε σε ταινίες, όπως το «Planes, Trains and Automobiles» και «It Runs in the Family». Ωστόσο, η μεγάλη αναγνώριση ήρθε μέσα από τον ρόλο της Martha Evans στη τηλεοπτική σειρά «Days of Our Lives».

Το 1943 παντρεύτηκε τον Kirk Douglas και το 1944 γέννησε τον πρώτο της γιο τον γνωστό ηθοποιό Michael Douglas, ενώ το 1947 ήρθε στον κόσμο ο δεύτερος γιος της Joel. Η Diana Douglas ήταν παντρεμένη με τον Kirk Douglas, για οχτώ χρόνια, πριν το διαζύγιο τους, το 1951.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.