CELEBRITIES

Παντρεύτηκε η Nicky Hilton


11 Ιουλίου 2015

mesa2.jpg

Mε νυφικό αντάξιο της κληρονομιάς της -κόστους 50,000 λιρών και με την υπογραφή του οίκου Valentino- παντρεύτηκε την Παρασκευή στο παλάτι του Κένσινγκτον η 31χρονη Nicky Hilton. Η νύφη απαθανατίστηκε κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο Claridge's, ενώ κατευθυνόταν προς το παλάτι για την τελετή, συνοδευόμενη από τον πατέρα της Richard Hilton.

Nicky Hilton leaving Claridges Hotel

Η 35χρονη μεγαλύτερη αδερφή της Paris, ήταν μία από τις bridesmaids της Nicky. Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Paris (κάτω, με τη μητέρα τους Kathy Hilton) είχε φωτογραφηθεί κατά την άφιξή της στο πολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου, για να βοηθήσει την αδερφή της στην προετοιμασία της. Η Nicky παντρεύτηκε τον 31χρονο -επίσης κληρονόμο και τραπεζίτη- James Rothschild.

Nicky Hilton leaves Claridge's on route to her wedding at Kensington Palace

O συγκεκριμένος γάμος ενώνει δύο από τις πιο πλούσιες οικογένειες του πλανήτη. Οι Hiltons υπολογίζεται πως έχουν περιουσία που αγγίζει το ενάμισι δις λίρες, ενώ η οικογένεια του γαμπρού αγγίζει τα 12 δις λίρες. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.