CELEBRITIES

Χρόνια Πολλά Diane Kruger!


15 Ιουλίου 2015

H Γερμανίδα ηθοποιός και fashionista γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου 1976. Έγινε γνωστή μέσα από τους ρόλους της στο "Troy" και στη συνέχεια στο "Inglourious Basterds", όμως περισσότερο απασχολεί τα Media χάρη στις στυλιστικές επιλογές της, τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στην καθημερινότητά της.

"Τα ρούχα για μένα είναι μια εξωτερίκευση αυτού που νιώθω. Η μόδα είναι ένας χαριτωμένος τρόπος για να δείχνουμε εμείς οι γυναίκες τα χρώματά μας. Οι άντρες αγοράζουν αυτοκίνητα". έχει δηλώσει. Η Diane Kruger, που από το 2006 έχει σχέση με τον Joshua Jackson, ξεκίνησε την καριέρα της στην Ευρώπη. Αυτό επηρέασε την απόφασή της να μην προσλάβει στυλίστα. "Όταν ήρθα για πρώτη φορά στην Αμερική, είδα ότι οι ηθοποιοί είχαν μια ομάδα -έναν κομμωτή, έναν make up artis, ένα στυλίστα. Και για κάποιο διάστημα το έκανα κι εγώ, όμως δεν μου άρεσαν αυτά που μου έδιναν να φορέσω. Έχω μια βασική ιδέα του τι θέλω και το να έχω στυλίστα μου φαίνεται πως είναι μπελάς, παρά αναγκαιότητα για να ντυθώ".

Σε άλλη της συνέντευξη έχει πει χαρακτηριστικά: "Ειλικρινά, δεν με απασχολεί τι λέει ο κόσμος. Δεν αξίζει. Με ενδιαφέρουν οι ταινίες που κάνω και τι γνώμη έχει για μένα ο σύντροφός μου όταν βγαίνω από το σπίτι".

14 φορές που "ζηλέψαμε" το street style της!

[gallery-464383]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.