CELEBRITIES

Jennie Garth: η Kέλι του Beverly Hills έγινε και πάλι νύφη


16 Ιουλίου 2015

jennie-garth-01-600x800.jpg

Μπορεί να τη θυμάστε ως τη γοητευτική της παρέας της κομβικής τηλεοπτικής σειράς Beverly Hills 90210, που φροντίζαμε όλοι ευλαβικά να μην χάνουμε, αλλά η Jennie Garth, μεγαλώνει, ομορφαίνει και συνεχίζει να σαγηνεύει.

Απόδειξη αυτού, ο πρόσφατος γάμος της 43χρονης ηθοποιού που πραγματοποιήθηκε με άκρα μυστικότητα, με τον 31χρονο David Abrams. Μέσα σε ρομαντικούς και διακριτικούς τόνους, το ζευγάρι που γνωρίστηκε πολύ πρόσφατα, μόλις πριν 10 μήνες, αντάλλαξε όρκους αγάπης. Η πρόταση έγινε 3 Απριλίου, στα γενέθλια δλδ. της νύφης.

«Ήταν μια υπέροχη βραδιά! Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που μοιραστήκαμε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με την οικογένειά μας και τους φίλους μας», είπε το ζευγάρι στο περιοδικό «People», επιβεβαιώνοντας την είδηση του γάμου.

Το νυφικό κινήθηκε σε ρομαντικούς τόνους και παστέλ αποχρώσεις, ενώ πάνω του βρίσκονταν κεντητά λουλούδια. Ο συγκεκριμένος γάμος είναι ο τρίτος για την Garth και ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον!

gohuoa

garth-gamos-460x447

garth-gamo4-414x460

garth-gamos3-347x460

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.