CELEBRITIES

Η πρώτη κυρία του Μεξικού "έριξε" τον πρόεδρο Ολάντ!


16 Ιουλίου 2015

Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ έπαθε κυριολεκτικά την πλάκα του μπροστά στα κάλλη της πρώτης κυρίας του Μεξικού, Angelica Riviera, δείχνοντας για ακόμη μία φορά την αδυναμία του στο ωραίο φύλο.

olant

Η συνάντηση του στη γιορτή της Βαστίλλης με τον πρόεδρο του Μεξικού Πένια Νιέτο, ήταν και η στιγμή που αντίκρισε για πρώτη φορά τη σύζυγο του, η οποία μάλιστα ήταν από τις διασημότερες πρωταγωνίστριες σαπουνόπερας της χώρας της.

newego_LARGE_t_901_106627659

Η εκρηκτική λατίνα, φορούσε ένα κατακόκκινο φόρεμα, κάνοντας "ταύρο" τον Ολάντ ο οποίος φάνηκε να παραμερίζει στην άκρη την ιδιότητα του και να γίνεται ιδιαίτερα διαχυτικός απέναντί της.

rt7

Εκείνη όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες χαμογελούσε αμήχανα, το ίδιο και ο σύζυγός της, ο οποίος "για καλό και για κακό" προσπάθησε να τους χωρίσει. Ο θαυμασμός του του Γάλλου προέδρου ήταν τόσο έντονος που οι φωτογραφίες της μοιραίας συνάντησης έκανα το γύρω όλου του κόσμου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.