CELEBRITIES

Η 16χρονη κόρη διάσημου ζευγαριού είναι το νέο πρόσωπο της Chanel


17 Ιουλίου 2015

afla160905a_011.jpg

Η Lily-Rose Depp, η 16χρονη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis, ανακοινώθηκε ως το νέο πρόσωπο του οίκου Chanel. Η ανερχόμενη ηθοποιός, που την περασμένη εβδομάδα συμμετείχε στο Haute Couture show του οίκου στο Παρίσι δίπλα στη μητέρα της, ακολουθεί τα χνάρια της. Η Vanessa Paradis συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τη Chanel το 1990 σε ηλικία μόλις 18 ετών.

vparadis13_v_1jun10_PA_426x639"Η Lily-Rose είναι εκθαμβωτική, ένα νέο κορίτσι, μιας νέας γενιάς, με όλα τα χαρακτηριστικά μιας σταρ" δήλωσε ο Karl Lagerfeld. Η Depp πρωταγωνιστεί στην παγκόσμια καμπάνια της σειράς γυαλιών ηλίου του οίκου. Δείτε ένα πρώτο video εδώ.

Johnny Depp, wife Vanessa ParadisΟ Johnny Depp και η Vanessa Paradis χώρισαν το καλοκαίρι του 2012. Εκείνος παντρεύτηκε στις αρχές της χρονιάς την 28χρονη Amber Heard. Η Vanessa πριν από λίγες ημέρες απαθανατίστηκε με τον γιο τους στη Σέριφο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.