CELEBRITIES

Πονοκέφαλος στο παλάτι: Βραζιλιάνα celebrity η νέα σύντροφος του πρίγκιπα Harry


2 Αυγούστου 2015

prince-harry-harlem-nyc-5_14_2013καθευα.jpg

Με τη Βραζιλιάνα celebrity, Antonia Pakarnt, φαίνεται πως διατηρεί σχέση ο Πρίγκιπας Harry, πονοκεφαλιάζοντας για άλλη μία φορά τη βασιλική οικογένεια με τα (ερωτικά) καμώματά του. Πονοκέφαλος στο παλάτι: Βραζιλιάνα celebrity η νέα σύντροφος του πρίγκιπα Harry. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, ο 30χρονος πρίγκιπας Harry έχει ερωτική σχέση με την Βραζιλιάνικης καταγωγής, celebrity Antonia Pakarnt η οποία, μαζί με την αδελφή της Τέσα, θεωρούνται κοινωνικές διασημότητες στη Βρετανία.

Η Antonia είναι η 29χρονη κόρη του οικονομολόγου Fred Pakarnt και της Βραζιλιάνας καλλονής, η Dulce Maria de Barros Marchi η οποία ζει κοντά στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Επιπλέον, ο προπάππους της ήταν ο παραγωγός ταινιών Αρθουρ Ρανκ, συνιδρυτής των Pinewood Studios

«Ο Harry έβγαινε με την Antonia πριν πάει στην Αφρική» ισχυρίζεται ένας από τους φίλους της. «Ήταν πολύ κοντά. Συναντήθηκαν με κοινούς φίλους. Η Antonia ξέρει την ξαδέλφη του Harry, την πριγκίπισσα Eugenie». Η 25χρονη Eugenie κόρη της Δούκισσας του York, ήταν συμμαθήτρια με την Antonia στο Marlborough College και φαίνεται να παίζει ρόλο προξενήτρας για τον πρίγκιπα, αφού ήταν η ίδια που τον σύστησε με την πρώην σύντροφο του Κρεσίντα Μπόνας.

Δείτε τη συνέχεια στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.