CELEBRITIES

Juliette Binoche : "Πρέπει να αφήσουμε ήσυχη την Ελλάδα"


8 Αυγούστου 2015

juliette_binoche-700x525.jpg

Η Juliette Binoche μίλησε στην εφημερίδα Herald Scotland και ζήτησε δημόσια να αφήσουν ήσυχη την Ελλάδα και να συγχωρήσουν οι Ευρωπαίοι τα οικονομικά της λάθη.

Η Γαλλίδα ηθοποιός από το Εδιμβούργο, όπου πρόκειται να ενσαρκώσει την Αντιγόνη του Σοφοκλή στο Διεθνές Φεστιβάλ της πόλης, μίλησε για το έργο του Σοφοκλή και είπε: «Η αίσθησή μου, ερμηνεύοντας την Αντιγόνη στο έργο του Σοφοκλή και γνωρίζοντας μία κληρονομιά πάνω από 2.500 ετών είναι ότι πρέπει να αφήσουμε ήσυχη την Ελλάδα. Πιστεύω ότι πρέπει να σώσουμε την Ελλάδα πάση θυσία, αφού η προσφορά αυτής της χώρας είναι τεράστια. Νομίζω ότι πρέπει να φροντίσουμε τους Έλληνες». «Οι Έλληνες μας έχουν προσφέρει τόσα πολλά με τους φιλοσόφους, τους ιδιοφυείς επιστήμονες και τους ποιητές τους», ανέφερε και πρόσθεσε: «Με όλη αυτή την κληρονομιά χιλιετηρίδων, νομίζω πως πρέπει να τους αφήσουμε στην ησυχία τους». Το Διεθνές Φεστιβάλ Εδιμβούργου ξεκινά σήμερα, Παρασκευή, και η «Αντιγόνη» ανεβαίνει από το Σάββατο στο King's Theatre της πόλης μέχρι τις 22 Αυγούστου

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.