CELEBRITIES

Justin Timberlake -Jessica Biel: Βραβεύονται από την κοινότητα των gay


26 Αυγούστου 2015

Reactions-Justin-Timberlake-Jessica-Biel-.jpg

Ένα ξεχωριστό βραβείο πρόκειται να λάβουν οι Justin Timberlake και Jessica Biel στην ετήσια απονομή βραβείων της gay κοινότητας LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender). H τελετή GLSEN's (Gay, Lesbian and Straight Eduction Network) Respect Awards, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτωβρίου στο Four Seasons Beverly Wilshire Hotel στο Los Angeles όπου το ζευγάρι θα έχει την τιμητική του ως "υποδειγματικά πρότυπα" καθώς είχαν σημαντικό αντίκτυπο στις ζωές της νεολαίας της LGBT κοινότητας.

2B966E2E00000578-3210821-image-m-21_1440542160812

Οι δυο τους διατηρούν άψογες σχέσεις με την LGBT καθώς έχουν συνεργαστεί και σε φιλανθρωπικά έργα, ενώ για όσους δεν το γνωρίζουν έχουν προσλάβει ως νταντάδες για τον μικρό τους γιο Silas δύο άντρες gay και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη φροντίδα που του προσφέρουν. Στα βραβεία θα παρευρεθούν και άλλοι αστέρες του Hollywood μεταξύ των οποίων η Julia Roberts με τον σύζυγό της Danny Moder, όπως επίσης και ο πρωταγωνιστής της σειράς "Big Bang Theory" Jim Parsons με τον σύντροφο του Todd Spiewak.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.