CELEBRITIES

Δείτε τι έκανε η Kim Kardasian στην κόρη της!


30 Αυγούστου 2015

north-tattoo2-409x460.jpg

Μετά την προσωπική μοδίτστρα για να της ράβει τα ρούχα της, η μόλις δύο ετών North εμφανίζεται με την απόλυτη τάση του φετινού καλοκαιριού: Τα χρυσά τατουάζ ή αλλιώς τα flash tattoos. Καθώς φαίνεται η Kim Kardahsian τα χνάρια τα δικά της επιθυμεί διακαώς να ακολουθήσει και η κόρη της. Αυτό είναι βέβαια εμφανές σε όλες τις εμφανίσεις τους, αφού ο τρόπος που η Kim Kardahsian ντύνει την North West, δηλώνει ότι θέλει να την κάνει fashion icon. Αυτή τη φορά λοιπόν, το τερμάτισε η Kim, αφού η μικρή εθεάθη σε παραλία, στην Καραϊβική, με την ξαδέρφη της Πηνελόπη, να παίζει φορώντας ένα ολόσωμο, λευκό μαγιό κι έχοντας στο δεξί της χέρι μια σειρά από χρυσά tattoo, τα προσωρινά βέβαια, που είναι φέτος στη μόδα.

north-tattoo-460x372 Οι παπαράτσι απαθανάτισαν τη μικρή North να παίζει ανέμελη και χαρούμενη με την ξαδέρφη της και το νερό, ενώ οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του κόσμου. Η Kim Kardahsian που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη περιμένοντας το δεύτερο παιδί της, όταν δεν απασχολεί τα μέσα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, βρίσκει τον τρόπο να τραβάει την προσοχή των παπαράτσι με την πρωτότοκη κόρη της.

north-tattoo2-409x460

Πηγή: toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.