CELEBRITIES

Η νεογέννητη κόρη του άτακτου Jude Law είναι ίδια ο μπαμπάς της


3 Σεπτεμβρίου 2015

jude-Law.jpg

Ο Jude Law έγινε πριν 6 μήνες για 5η φορά πατέρας... (από συνολικά 3 διαφορετικές γυναίκες). Η πρώην αγαπημένη του, η 23 χρονη τραγουδίστρια Catherine Harding, είναι η μαμά της αξιαγάπητης μικρούλας, καρπό της μικρής περιπέτειας που είχαν για κάποιους μήνες όσο εκείνος γύριζε την ταινία «Spy» στην Τσεχία. Το ειδύλλιο του Jude και της Catherine μπορεί να έληξε πολύ γρήγορα όμως οι σχέση τους παραμένει άριστη για χάρη του παιδιού τους. Η γλυκύτατη Adda, σε ηλικία έξι μηνών είναι ήδη «φτυστή» ο μπαμπάς της.

jude-1

Η μικρή χει κληρονομήσει τα καταγάλανα μάτια και το λαμπερό χαμόγελο του μπαμπά της, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η μητέρα της. Η 24χρονη Catherine, είναι τραγουδίστρια και συνθέτης και είναι πιο γνωστή με το όνομα Cat Cavelli.

bbb

Ο 42χρονος Βρετανός σταρ έχει ήδη άλλα τέσσερα παιδιά από δύο προηγούμενες σχέσεις του: Τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Σέιντι Φροστ, τον 19χρονο Ράφερτι, τον 13χρονο Ρούντι και τη 12χρονη Ίρις, ενώ το 2008, ύστερα από ένα σύντομο δεσμό, το μοντέλο Σαμάνθα Μπερκ του χάρισε άλλη μια κόρη, τη Σοφία. Πρόσφατα παραδέχτηκε ότι διατηρεί δεσμό με την ακαδημαϊκό Philippa Coan. ('Eρχεται έκτο παιδάκι άραγε;)

bbb2

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.