CELEBRITIES

Melania Trump: Από πρώην μοντέλο σε wannabe πρώτη κυρία των ΗΠΑ


8 Σεπτεμβρίου 2015

9602.jpg

Την ώρα που ο Donald Trump και η Hillary Clinton "μάχονται" για την προεδρία των ΗΠΑ, η τρίτη σύζυγος του υποψήφιου προέδρου Melania Trump αρχίζει να απασχολεί τα ΜΜΕ παρόλο που η ίδια δεν το επιδίωξε για ούτε μία στιγμή. Πολλοί μάλιστα λένε ότι σε σχέση με τις προηγούμενες συζύγους του 69 χρονου δισεκατομμυριούχου η Melania είναι αυτή που μπορεί να προσελκύσει αρκετές γυναίκες ψηφοφόρους χάρη στην γοητεία και την ομορφιά της. Ποια είναι όμως και με τι ασχολείται;

Η Μelania Trump είναι Σλοβένικης καταγωγής, πρώην super model με σπουδές στην αρχιτεκτονική και μητέρα του 9χρονου Barron Trump. Έχει ποζάρει για το Sports Illustrated και σε άλλα μεγάλα έντυπα, ενώ σήμερα στα 45 της διευθύνει το δικό της brand κοσμημάτων και καλλυντικών προϊόντων με βάση το χαβιάρι, ενώ μένει σε ένα τριώροφο πολυτελές penthouse στο Manhattan.

Αξίζει λοιπόν να ρίξουμε μία ματιά στο στιλ της γυναίκας που ασκεί τόσο μεγάλη επιρροή όχι μόνο στον δισεκατομμυριούχο σύζυγο της, αλλά και που απασχολεί όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Τα φορέματα είναι σίγουρα η αδυναμία της.

[gallery-476738]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.