Η Cindy Crawford και η δύσκολη αρχή στο μόντελινγκ

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015
CINDY1oriz1.jpg

Αποτέλεσε μία από τις ιέρειες του μόντελινγκ στα τέλη του '80 και μέχρι τα τέλη του '90. Η Cindy Crawford είναι μία από τις γυναίκες που σημάδεψαν μια εποχή, αφίσες τους υπήρχαν σε πολλά δωμάτια για να εμπνέουν τους πιτσιρικάδες και πέρασε στο πάνθεον της μνήμης.

Αλλά για να ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την θέση της στη μνήμη των ανθρώπων είπε να γράψει και ένα βιβλίο για την ζωή της και ιδίως την πορεία της στο μόντελινγκ. Μια πορεία που ξεκίνησε με τόσο δύσκολο τρόπο που πολλοί θα τα είχαν παρατήσει. Εντάξει, όχι τόσο δραματικό όσο το περιγράφουμε, αλλά η κοροϊδία έπεσε σύννεφο στην Cindy Crawford όταν είδαν τις πρώτες της απόπειρες.

Η Crawford που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ιλινόις, περιγράφει στο βιβλίο της ένα χαρακτηριστικό περιστατικό που αποτέλεσε για εκείνη κάτι το ντροπιαστικό, που όμως το ξεπέρασε σχετικά εύκολα. «Η πρώτη μου δουλειά επί πληρωμή ήταν στα 16 μου, μια διαφήμιση στην Marshall Fields όπου φορούσα ένα σουτιέν Cross Your Heart. Αυτή η διαφήμιση εμφανίστηκε στην Chicago Tribune και μέσα σε λίγες ώρες την είχαν δει όλοι στο λύκειο. Τα παιδιά γελούσαν μαζί μου και με κορόιδευαν, αλλά εμένα τι με ένοιαζε; Είχα στα χέρια μου 150 δολάρια. Πολύ καλύτερα λεφτά από αυτά που έβγαζαν εκείνα στα χωράφια με τα καλαμπόκια».

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr