CELEBRITIES

Τραγωδία: Δύο νεκροί στα γυρίσματα της ταινίας του Tom Cruise


13 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Tom Cruise είναι συντετριμμένος από το ατύχημα που είχαν δύο μέλη του πληρώματος που εργάζονταν μαζί του στη νέα του ταινία με τίτλο «Mena».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μικρό δικινητήριο αεροπλάνο συνετρίβη την Παρασκευή το βράδυ στο Medellin της Κολομβίας, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, στην οποία πρωταγωνιστεί ο διάσημος ηθοποιός με τραγικό απολογισμό δυο νεκρούς και έναν τραυματία.

Ο Αμερικανός Alan Purwin και ο Κολομβιανός Carol Berl, έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο πιλότος Jimmy Lee Garland βρίσκεται στην εντατική. Ο ένας από τους πιλότους σώθηκε από θαύμα και είναι καλά στην υγεία του.

Το μικρό αεροσκάφος χρησιμοποιείτο από τα μέλη του πληρώματος της ταινίας για να μετακινούνται στις διαφορετικές τοποθεσίες των γυρισμάτων.

Αιτία της τραγωδίας φέρεται να είναι η κακοκαιρία ενώ στη δημοσιότητα δόθηκε από τις αρχές και μια φωτογραφία από τα συντρίμμια του αεροσκάφους που βρέθηκε σε περιοχή κοντά στο τροπικό δάσος.

120915145243_3798

Ο πιλότος και ο χειριστής σκοτώθηκαν σκορπίζοντας θλίψη τους συντελεστές της ταινίας που θέλησαν να διακόψουν τα γυρίσματα για ένα διάστημα.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι στην ταινία ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται έναν πιλότο, ο οποίος εκπαιδεύτηκε από τη CIA, προκειμένου να επιχειρήσει τη σύλληψη του αρχιβαρώνου της κοκαΐνης στην Κολομβία, Πάμπλο Εσκομπάρ. Στην ταινία, υπάρχει πλάνο που συντρίβεται το αεροπλάνο του Tom Cruise, στην Κολομβία και ο ίδιος βγαίνει τραυματισμένος, αλλά πάντως ζωντανός.

tom3

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.