CELEBRITIES

Drew Barrymore: ξανά στη μεγάλη οθόνη οι "Άγγελοι του Charlie"


15 Σεπτεμβρίου 2015

Drew-Barrymore-81.jpg

Μπορεί η Drew Barrymore να μην συνηθίζει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις, όμως όταν το κάνει γίνεται άκρως απολαυστική. Η 40χρονη ηθοποιός ταξίδεψε στο Torronto όπου την περίμεναν δεκάδες θαυμαστές της, για τους μοιράσει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

2C4C

Εκείνη τους ευχαρίστησε με ένα μεγάλο χαμόγελο, ενώ ήταν εξίσου άνετη και με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να την ρωτήσουν αν υπάρχουν συζητήσεις για να βγουν ξανά οι " 'Αγγελοι του Charlie" στην μεγάλη οθόνη. Η ίδια φάνηκε ότι το θέλει, όμως εξέφρασε και μία ένσταση λέοντας "Είμαι θετική όμως σκέφτομαι ότι καλύτερα να το κάνουμε πριν γίνουμε όλες γριες καθισμένες σε μία αναπηρική καρέκλα.

2C4C434400000578-0-image-a-4_1442239148695

Η ζωή του καθενός βρίσκεται σε μία καθορισμένη θέση και οι δύο προηγούμενες ταινίες δεν είναι το κέντρο του κόσμου για όσους συμμετείχαν σε αυτές. Επομένως είναι αρκετά δύσκολο, όμως όλοι το συζητάμε πού σοβαρά".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.