CELEBRITIES

Προέκυψε σάλος αντιδράσεων για τα μοντέλα της Victoria Beckham


16 Σεπτεμβρίου 2015

1418853574_victoria-beckham-zoom.jpg

Η κακή εντύπωση που έδωσε η φυσική κατάσταση των μοντέλων της Victoria Beckham στο show της κατά την εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη, σκίασε την επιτυχία της. Το twitter έχει πάρει φωτιά από τα καυστικά και επιθετικά σχόλια που κάνουν μέχρι και έκλυση να τους δώσουν κάτι να φάνε. Ακόμα και ο διάσημος παρουσιαστής Piers Morgan εξέφρασε δημόσια την αγανάκτηση του γράφοντας: "Φτάνει πια με τα σκελετωμένα, άθλια μοντέλα Victoria. Οι νέες γυναίκες ΔΕΝ πρέπει να δείχνουν έτσι"!

2015

Η αλήθεια είναι ότι όντως αυτή τη φορά η Victoria το παράκανε με την επιλογή τόσο αδύνατων κοριτσιών και ειδικότερα της 17χρονης Peyton Knight, η οποία ζυγίζει κάτι λιγότερο από 40 κιλά. Σε μία εποχή όπου δίνεται ακόμα μάχη για την καταπολέμηση της ανορεξίας, η διάσημη σχεδιάστρια επιμένει στα skinny models και παρά τις επιθέσεις δηλώνει ότι τα ρούχα της απευθύνονται σε κανονικές γυναίκες.

https://youtu.be/8vzXIHJDkcM

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.