CELEBRITIES

Sarah Jessica Parker: Ποζάρει για selfie με την οικογένεια


22 Σεπτεμβρίου 2015

2C96173900000578-0-image-a-40_1442833946058.jpg

Η Sarah Jessica Parker συνόδευσε τον καλό της Matthew Broderick και τον γιο τους James σε αγώνα μπέιζμπολ και δεν έχασε την ευκαιρία να ποζάρει για selfie!

Snap happy: Sarah didn't put her phone down capturing the day on her device while her husband watched in amusement

Η 50χρονη ήταν φανερά ανανεωμένη, με ένα απλό φούτερ και το τζιν της, παρέμενε όμως στιλάτη και κομψή, με τις ασορτί γκρι μπότες της.

Captivated: Sarah's actor husband Matthew sported a suitable cap for the game, as he pulled a range of facial expressions during the match between the New York Mets and the New York Yankees 

Ο σύζυγός της, φορούσε ένα καπελάκι μπέιζμπολ, ενώ ο αγώνας παιζόταν ανάμεσα στους New York Mets και τους New York Yankees.

Flawless: Sarah showed off her chic style adding a pair of grey ankle boots to complete her casual look 

Ο 12χρονος γιος τους έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος με τους γονείς του, και φορούσε ένα μπλουζάκι των NY Mets, και όλοι σχολίασαν το πόσο μοιάζει στη μαμά του, αλλά και το πόσο χαριτωμένος ήταν με τα ξανθά του καλοχτενισμένα μαλλιά.

Cute trio: Dressing down for the occasion in a casual top and jeans, Sarah displayed her slim figure while chatting away to her husband and gorgeous 12-year-old son James 

Μία μέρα πριν εν τω μεταξύ, η Parker είχε παραστεί στο Bloomingdale στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει το λανσάρισμα της δικής της σειράς παπουτσιών που θα κυκλοφορήσει με το όνομα SJP Collection και για τα οποία συνεργάστηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Manolo Blahnik, George Malkemus III.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.