CELEBRITIES

Την αναγνωρίζετε; Είναι η Cameron Diaz εντελώς αμακιγιάριστη


24 Σεπτεμβρίου 2015

cameron-avafi.jpg

Δεν πέρασε πολύς καιρός από το μυστικό γάμο της Cameron Diaz με τον μικρότερο σύντροφο της και τα δημοσιεύματα φουντώνουν για πιθανή εγκυμοσύνη της διάσημης ηθοποιού.

Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε μόλις χθες να βγαίνει από εστιατόριο με την κουνιάδα της, Nicole Richie, ενώ η εμφάνιση της δεν μπορούσε να μην σχολιάστει. Από τα στενά τζην και το casual look η Cameron Diaz πέρασε στις φαρδιές μίντι φούστες και μάλιστα στις φωτογραφίες έχει απαθανατιστεί να προσπαθεί με το χέρι της να κρύψει την κοιλιά της. EXCLUSIVE: Nicole Richie and Cameron Diaz seen leaving lunch Tuesday Pictured: Nicole Richie, Cameron Diaz Ref: SPL1133461 220915 EXCLUSIVE Picture by: KAT / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Επιπλέον ήταν εντελώς άβαφη και πρησμένη στο πρόσωπο ενώ ο γρήγορος γάμος της με τον Benji Madden και οι δηλώσεις της περί μητρότητας ενισχύουν τις φήμες.

cameron-avafi

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.