CELEBRITIES

Τα sex tape από το παρελθόν που "καίνε" την JLO


25 Σεπτεμβρίου 2015

jlo-booty-fashionrocks.jpg

Αυτό κι αν είναι κάτι που το περιμένουν πως και πως οι επί χρόνια θαυμαστές και ερωτευμένοι μαζί της. Το να είσαι πρώην με την Jennifer Lopez έχει τα προνόμια του ακόμα και όταν έχεις χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια μαζί της. Πριν από τον Casper Smart, πριν τον Marc Anthony και τα παιδιά της, πριν τον Ben Affleck, η Jennifer Lopez είχε σχέση και είχε παντρευτεί με τον Ojani Noa. Τότε στα μικράτα της δεν ήταν ακόμα τόσο γνωστή και σίγουρα τα οπίσθια της δεν είχαν εντυπωθεί σε όλο τον ανδρικό πληθυσμό. Οπότε τα προσωπικά βίντεο που είχε ο Noa μαζί της ήταν για προσωπική χρήση και μόνο.

jlo-booty-fashionrocks

Κάποια στιγμή χώρισαν και ο καθένας συνέχισε την πορεία του. Μετά από 20 χρόνια ο Noa σκέφτηκε ότι είναι η καλύτερη στιγμή για να βγάλει στη δημοσιότητα ένα DVD με υλικό που περιλαμβάνει καθημερινές στιγμές της Jennifer Lopez, όπως ένας τσακωμός με τη μητέρα της Γουαδελούπη, αλλά τα ακόμα πιο ευχάριστα για τους θαυμαστές της έρχονται στη συνέχεια. Ο Noa μαζί με τον συνεργάτη του θα συνδέσουν τα τρία βίντεο για να βγάλουν ένα DVD και μέσα θα υπάρχουν προσωπικές στιγμές της Jennifer από το μήνα του μέλιτος και ένα βίντεο που η JLo δέχεται spanking. Πάντως μην περιμένετε να δείτε την διάσημη τραγουδίστρια σε hardcore περιεχόμενο και σίγουρα η σκηνή που είχε στην τελευταία της ταινία The Boy Next Door είναι πολύ πιο extreme από αυτό που λέγεται ότι θα διαρρεύσει.

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.