CELEBRITIES

H Gisele φόρεσε μόνο τις μπότες της για το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue


29 Σεπτεμβρίου 2015

gisele-bundchen-0-600x800.jpg

Η περίοδος αυτή δεν είναι και η καλύτερη για τα προσωπικά της. Τα πολλά λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία και το τελευταίο διάστημα η Gisele χαίρεται μόνη της τα πολλά λεφτά που έβγαλε από τις πασαρέλες, μιας και οι φήμες που την θέλουν να έχει πάρει αποστάσεις από τον σύζυγο της Tom Brady καλπάζουν σαν άλογα κούρσας.

gisele-bundchen-00

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα σταματήσει να είναι επαγγελματίας και θα αφήσει κατά μέρους τη δουλειά για να λύσει τα όποια προβλήματα. Είναι σκυλί του πολέμου και τα έχει όλα υπό έλεγχο. Και στην τελευταία της φωτογράφιση μας δείχνει άλλη μια σέξι πλευρά του σώματος της, πιο εποχιακή. Για την παριζιάνικη έκδοση της Vogue, το διάσημο μοντέλο αφαιρεί όλα τα ρούχα και τα εσώρουχα και φοράει μόνο μία δερμάτινη μπότα. Θα αναρωτιέστε γιατί μόνο μία; Μην περιμένετε απαντήσεις σε τέτοια ερωτήματα. Όταν πρόκειται για τη Gisele όλα περιττεύουν.

Capture

Το ιδιαίτερο στοιχείο αυτή τη φορά είναι οι λευκές γραμμές που έχουν αφήσει τα εσώρουχα ή το μαγιό στο μαυρισμένο της κορμί. Όπως το χε πει ο Δεληβοριάς: «Κάθε Σεπτέμβρη θα γυρνάς απ΄το χωριό σου και μόνο τ' άσπρα μέρη κάτω απ΄το μαγιό, θα μου θυμίζουν το κορμάκι το δικό σου». Γιατί με τη Gisele  κολλάει λίγη πoιότητα!

Δείτε το άρθρο και τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.