CELEBRITIES

Η ΝΑSA δημοσίευσε 8.500 φωτογραφίες από διαστημικές αποστολές


9 Οκτωβρίου 2015

21317188223_5d167c1662_z1.jpg

Η NASA απέδειξε πως η μυστικοπάθεια δεν είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της μιας και ανακαλύπτει το διάστημα και έχει τη διάθεση να μοιραστεί μερικά επιλεγμένα highlights μαζί μας.

Μετά το ακουστικό υλικό που διέθεσε πέρυσι μέσω SoundCloud, τώρα διαθέτει μέσω του Flickr σχεδόν 8.500 HD φωτογραφίες από διάφορες διαστημικές αποστολές του Apollo. Ο Kipp Teague, υπεύθυνος του αρχείου του Αpollo, μίλησε για την πρωτοβουλία αυτή: "Γύρω στο 2004, το Johnson Space Center άρχισε να σκανάρει εκ νέου τις αυθεντικές εικόνες του Αpollo Hasseelblad, και μαζί με τον Eric Jones, αρχίσαμε να συγκεντρώνουμε σε TIFF εκδοχές αυτών των νέων σε DVD. Επεξεργαστήκαμε αυτές τις εικόνες για να συμπεριληφθούν σε websites. Αυτό που κάναμε ήταν να προσαρμόσουμε το επίπεδο του χρώματος και το επιπέδο φωτεινότητας, και μειώσαμε το μέγεθος σε περίπου 1000 dpi για τις εκδοχές υψηλής ανάλυσης".

[gallery-492213]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.