CELEBRITIES

Sandra Bullock: Της είναι άπιστος και ο νέος της σύντροφος;


15 Οκτωβρίου 2015

2211bu0209570.jpg

H Sandra Bullock μετά το χωρισμό της από τον Jessie James λόγω απιστίας ζει και πάλι τον έρωτα στο πλευρό του φωτογράφου Bryan Randall τους τελευταίους μήνες.

£-Sandra-Bullock-chats-to-Bryan-Randall-at-nursery

Μπορεί το ζευγάρι να συνηθίζει πλέον και τις δημόσιες εμφανίσεις όμως τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους ήδη άρχισαν μετά από τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι και αυτή τη φορά η Sandra Bullock δυστυχώς βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται, αφού ο Bryan Randall συνεχίζει να βλέπει και όχι μόνο την πρώην του Paris η οποία είναι κατά πολύ νεότερη της.

paris

Αν και οι φωτογραφίες της με τον Bryan έχουν τραβηχτεί πριν από τη σχέση του με τη Sandra πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται μαζί της. Η Paris παρόλα αυτά δήλωσε ότι σταμάτησαν να έχουν επαφές μόλις έμαθε για τη σχέση του με την 51χρονη ηθοποιό.

570

Οι φίλοι πάντως της Sandra Bullock χαίρονται που τη βλέπουν ξανά ευτυχισμένη όμως ανησυχούν μήπως ο Bryan δεν είναι απόλυτα ειλικρινής απέναντί της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.