CELEBRITIES

Η Maria Menounos έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο


18 Οκτωβρίου 2015

Maria-Menounos-2015-SAG-Awards-01.jpg

Η 37χρονη Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια περνάει δύσκολες στιγμές καθώς πριν λίγες ώρες πέθανε ένα αγαπημένο πρόσωπο από την οικογένειά της. Η  που πρόσφατα ανακοίνωσε δημοσίως το πρόβλημα υγείας της, σε ένα μακροσκελές κείμενο που αναφερόταν και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πατέρας της με τον διαβήτη, έχει δυστυχώς κι άλλο λόγο να στεναχωριέται...

12071140_506897169476414_1023549919_n

Σήμερα η παρουσιάστρια έγραψε κάτω από μια φωτογραφία στο instagram: «Σήμερα το πρωί χάσαμε την θεία Νάνσυ. Αυτή την εβδομάδα έδινε την πιο σκληρή μάχη. Ο Joe δεν έφυγε στιγμή από το πλάι της, ούτε κοιμόταν. Έμεινε στην καρέκλα στο δωμάτιό της και κρατούσε το χέρι της μέχρι την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί. Δεν έχει σημασία αν είσαι “αίμα” με κάποιον. Συγκεντρωθήκαμε όλοι δίπλα της σαν να ήταν η μαμά μας γιατί ήταν σαν μια μαμά για όλους μας… Ήταν μια εξαιρετική γυναίκα. Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο τελικού σταδίου, είπε «εντάξει» και αποχώρησε. Στο κρεβάτι του θανάτου της, ποτέ δεν ζήτησε τίποτα και ποτέ δεν παραπονέθηκε. Σε ευχαριστούμε θεία Νάνσυ, ο πόνος έφυγε και εσύ είσαι σπίτι σου. Σε αγαπάμε και ποτέ δεν θα σε ξεχάσουμε».

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.