CELEBRITIES

Υπήρξε η Rihanna το τρίτο πρόσωπο μεταξύ της Beyonce και του Jay-Z;


23 Οκτωβρίου 2015

Rihanna2.jpg

Το βιβλίο "Becoming Beyoncé: The Untold Story" του συγγραφέα πολλών best seller Randy Taraborrelli που αφορά τη ζωή της Beyonce, φέρνει ξανά στο προσκήνιο μία φήμη του παρελθόντος η οποία είχε να κάνει με τον χωρισμό της Beyonce και του Jay-Z το 2005 που κράτησε για ένα χρόνο.

Rihanna JayZ Beyonce640

Οι κακές τότε γλώσσες έλεγαν ότι ο λόγος που τελείωσε η σχέση τους ήταν επειδή ο Jay-Z είχε παράλληλα ερωτικές σχέσεις με την 17χρονη τότε πρωτοεμφανιζόμενη Rihanna μιας και τότε περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί αφού αυτός ήταν το πρόσωπο πίσω από το πρώτο της single 'Pon De Replay".

2DRiri Jay Z

Το γεγονός αυτό όμως δεν αποδείχθηκε ποτέ μιας και πολλοί κάναν λόγο ότι η φήμη ήταν "στημένη" από τους manager της Rihanna προκειμένου να συζητηθεί περισσότερο το όνομα της.

Σήμερα το βιβλίο αυτό υποστηρίζει ότι όντως η Rihanna υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, συνδέοντας την και με τις μέχρι τώρα εντάσεις τους οι οποίες λίγους μήνες νωρίτερα τους οδήγησαν ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Beyonce Rihanna

Ο συγγραφέας σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι η Beyonce δεν ήξερε τότε πως να διαχειριστεί την κατάσταση όμως στο τέλος πρόσθεσε:"Είναι ασφαλές να πούμε ότι η Rihanna και η Beyonce είναι φίλες". Προς το παρόν από το περιβάλλον τόσο της μίας πλευράς όσο και της άλλης δεν έχει δοθεί επίσημα απάντηση. Υπάρχει όμως καπνός χωρίς φωτιά;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.