CELEBRITIES

H στιγμή που η Gigi Hadid κατάφερε να γίνει άγγελος της Victoria Secret


30 Οκτωβρίου 2015

10-best-beauty-gigi-hadid.jpg

Η Gigi Hadid είναι και επίσημα άγγελος της Victoria Secret. To 20χρονο μοντέλο άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην οντισιόν φορώντας ένα μαύρο σετ εσωρούχων από δαντέλα. Έκρυψε πολύ καλά την αγωνία της μπροστά στην επιτροπή και συγχρόνως δεν έχασε την ισορροπία της μπροστά στον πολύ δυνατό φωτισμό, ο οποίος είναι μία από τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει και στο επίσημο show.

gigi

Ο παιχνιδιάρικος βηματισμός της ενθουσίασε τον σκηνοθέτη του casting o οποίος την ρώτησε "Τι έχεις να κάνεις στις 9-10 Νοεμβρίου;" και εκείνη αμήχανα του απάντησε "Λοιπόν, δεν ξέρω", ενώ εκείνος της είπε χαμογελώντας " Γιατί δεν έρχεσαι μαζί μας;". Τότε η Gigi Hadid φώναξε από χαρά και μη μπορώντας να κρατηθεί στα πόδια της έκατσε κάτω.

Η συνεργασία αυτή είναι κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα την εταιρεία η οποία δημοσίευσε και το video με τη στιγμή που της ανακοινώνουν τα ευχάριστα νέα. Η Gigi Hadid στη συνέχεια έγραψε στο instagram ότι ένα από τα όνειρα της επιτέλους γίνεται πραγματικότητα.

https://youtu.be/SmW7kGs4XxM

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.