CELEBRITIES

Halle Berry: τι είπε μετά το χωρισμό της με τον Olivier Martinez


8 Νοεμβρίου 2015

o-OLIVIER-MARTINEZ-HALLE-BERRY-facebook.jpg

Μετά από δύο χρόνια γάμου η Halle Berry και ο Olivier Martinez, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους και η είδηση του χωρισμού τους έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Χόλιγουντ.

Το ζευγάρι αποφάσισε να εκδώσει μια λιτή ανακοίνωση για την απόφαση τους να πάρουν διαζύγιο, ενώ η Halle Berry στην πρόσφατη, πρώτη δήλωση της μετά το χωρισμό τόνισε:

«Είμαι μια χαρά. Αλήθεια είμαι και είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ» δήλωσε η διάσημη ηθοποιός,  μετά από μία σειρά δημοσιευμάτων στα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και ένα κοινό ανακοινωθέν.

«Ευχόμαστε ο ένας στον άλλον κάθε ευτυχία από εδώ και στο εξής και ελπίζουμε ότι θα σεβαστείτε τόσο τη δική μας ιδιωτική μας ζωή όσο και του παιδιού μας, καθώς είναι μια δύσκολη περίοδος» ήταν το μήνυμά τους προς τους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης.

Από ότι φαίνεται, μόνο εύκολος δεν ήταν αυτός ο χωρισμός για την ίδια. Σε πρόσφατη εμφάνισή της, μοιάζει κουρασμένη και θλιμμένη.

?????????????????????????????????????????????????????????

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.