CELEBRITIES

Justin Bieber: Συγκρίνει τον εαυτό του με την Amy Winehouse


15 Νοεμβρίου 2015

1441287724justin-bieberkayeta.jpg

Η νεαρός ποπ τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό NME και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι έχει πολλά κοινά με την ζωή της Amy Winehouse. Πρόσφατα, είδε το ντοκιμάντερ «Amy: Το κορίτσι πίσω από το όνομα» που περιγράφει το κορίτσι της σόουλ και της τζαζ μουσικής που ξεχώρισε με το ταλέντο του το 2006 κυκλοφορώντας το δίσκο "Back to black" και έσβησε το 2011 σε ηλικία 27 ετών εξαρτημένη από το ποτό και διάφορες άλλες καταχρήσεις.

Μέσα από τη ταινία ο Justin Bieber συνειδητοποίησε πως έχει πολλά κοινά στοιχεία με την αδικοχαμένη τραγουδίστρια. Συγκινήθηκε αρκετά και συνειδητοποίησε πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσει κανείς τη δημοσιότητα και να ξεφύγει από τις εξαρτήσεις.

«Είδα το ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse στο αεροπλάνο και είχα δάκρυα στα μάτια μου, γιατί μπορούσα να καταλάβω τι της έκαναν τα media, πώς της φέρονταν. Ο κόσμος πίστευε πως ήταν αστείο να την πειράζει, όταν είχε πιάσει πάτο, να τη σπρώχνει προς τα κάτω, μέχρι που δεν είχε μείνει κομμάτι του εαυτού της. Και αυτό προσπαθούν να κάνουν μ' εμένα. Θέλω απλά να ξέρει ο κόσμος ότι είμαι άνθρωπος. Δυσκολεύομαι να τα βγάλω πέρα κάθε μέρα. Νομίζω πως πολύς κόσμος δυσκολεύεται. Νιώθεις μοναξιά, ξέρεις, όταν ταξιδεύεις. Ο κόσμος βλέπει τη λάμψη και τα απίστευτα πράγματα, αλλά δεν ξέρουν την άλλη πλευρά. Αυτή η ζωή μπορεί να σε κάνει κομμάτια».

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.