CELEBRITIES

Η Sinead O'Connor έκανε απόπειρα αυτοκτονίας


30 Νοεμβρίου 2015

nothing-compares-to-you.jpg
Η Ιρλανδή τραγουδίστρια Sinead O' Connor, χθες το βράδυ επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της με υπερβολική χρήση χαπιών, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, προκειμένου να ενημερώσει και να αποχαιρετήσει τους φίλους, την οικογένεια και τους θαυμαστές της.

Η ταλαντούχα καλλιτέχνης η οποία μεσουρανούσε στην δεκαετία των 90's αφήνοντας εποχή με το τραγούδι "Nothing Compares to you" σήμερα έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ μέσα σε όλα έκανε λόγο και για "βανασότητα" της οικογένειας της και των δύο πρώην συζύγων της που δίνει μάχη μαζί τους για να δει τα δύο παιδιά της  Shane Lunny, 11 ετών και Yeshua Bonadio, 8 ετών. Το μήνυμα της αναφέρει τον 28χρονο της γιο Jake Reynolds, ως παράγοντα της απελπισίας της.

sinead-oconnor

Η Sinead O'Connor έχει και μία κόρη την 19χρονη Roisin Waters όμως για κάποιο λόγο δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί τη θλίψη της και το γεγονός ότι δε θεωρεί ότι είναι μία καλή μητέρα. Το μήνυμα που προκάλεσε ανησυχίες έγραφε τα εξής: «Οι τελευταίες δύο νύχτες με αποτελείωσαν. Έχω πάρει υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, για να κερδίσω τον σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι μου, είμαι σε ένα ξενοδοχείο κάπου στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα. Αν δεν έκανα αυτήν την ανάρτηση, τα παιδιά μου και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν. Θα μπορούσα να ήμουν νεκρή εδώ για εβδομάδες και κανείς να μην το μάθει. Είμαι τόσο φρικτή μητέρα και άτομο, που έχω μείνει μόνη μου».

nothing compares to you

Μόλις η δημοσίευση της έγινε αντιληπτή σήμανε αμέσως συναγερμός και η αστυνομία έσπευσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Σύμφωνα με πληροφορίες η 48χρονη τραγουδίστρια σήμερα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο του Δουβλίνου.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που ανησύχησε τις αρχές αφού από το 2011 έχει εκδηλώσει αρκετές φορές τάσεις αυτοκτονίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.