CELEBRITIES

H Kim Kardashian γέννησε


5 Δεκεμβρίου 2015

Πριν λίγες ώρες η Kim Kardashian έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η Kim μαζί με τον σύζυγό της, Kanye West είναι τρισευτυχισμένοι. Η ανακοίνωση έγινε μέσω του επίσημου site της 35χρονης τηλεπερσόνας. Μόλις ανοίγει η κεντρική σερίδα της ιστοσελίδας υπάρχουν οι εξής λέξεις: "Ο Kanye κι εγώ καλωσορίζουμε το αγοράκι μας". welcome

Η καταληκτική ημερομηνία της γέννας ήταν η 25η Δεκεμβρίου αλλά όπως είχε δηλώσει η Kim θα γεννούσε νωρίτερα γιατί αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα κατά την εγκυμοσύνη. Συγκεκριμένα ο διαβήτης ήταν αυτός που την ταλαιπωρούσε κι η Kardashian το είχε μοιραστεί με τους fans της μέσω της σελίδας της και πάλι.

tw kim kardashian give birth to a boy

Η Kim ανέβασε μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Twitter για να γιορτάσει τη γέννηση του μικρού αγοριού κρατώντας από το χέρι τον Kanye West. "Είναι εδώ!" έγραψε στο post και οι ευχές για τη γέννηση του μωρού έπεσαν βροχή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.