CELEBRITIES

Kardashians: Πισώπλατες μαχαιριές μάνας και κόρης


22 Δεκεμβρίου 2015

kendall-jenner-birthday-kim-kardashian.jpg

Η έννοια της αγάπης για την οικογένεια διαφέρει από σπίτι σε σπίτι. Μεταφράζεται με διαφορετικές πράξεις σε κάθε οικογένεια, ανάλογα με τους κώδικες που αναπτύσσονται από την αρχή της δημιουργίας της. Στο σπιτικό των Kardashians για παράδειγμα έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο να δείχνουν την αγάπη τους και φαίνεται πως όλες έχουν διδαχτεί σωστά από τη μάνα Kris Jenner.

Για την ακρίβεια η Kris είναι αναμφίβολα η πηγή όλων των κακών που έχουν πάνω τους. Δεν είμαστε κακεντρεχείς ούτε εμπαθείς, αλλά η τελευταία είδηση που βγήκε στο φως αποδεικνύει τα λεγόμενα τους.

Μπορεί στο ριάλιτι τους να τις βλέπουμε να είναι διαρκώς χαμογελαστές και να πετάνε γλυκόλογα η μία στην άλλη, αλλά πίσω από αυτές τις ψεύτικες κινήσεις συμβαίνουν πολλά. Το ότι είναι αδερφές και έχουν τον πιο ισχυρό δεσμό, δεν σημαίνει ότι παύουν να είναι γυναίκες έτοιμες να βγάλουν νύχι.

Κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Kim Kardashian είχε μετακομίσει στη μαμά της Kris για να την φροντίζει τις στιγμές που ο Kanye West θα ήταν απών από το σπίτι. Κι ας έχουν και 3-4 υπηρέτριες. η φροντίδα της μαμάς είναι άλλη. Μιας άλλης μαμάς όμως. Γιατί η Kris, που έχει και τον έρωτα με τον γκιλφοκυνηγό Corey Gumble, ήθελε την ησυχία της. Έτσι, έβαλε τη μεγάλη κόρη Kourtney να μιλήσει στην Kim και να της πει ότι πρέπει να γυρίσει σπίτι της.

Εκτός από αυτό βέβαια, η Kris δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις αλλαγές στην διάθεση της Kim. «Πιστεύω ότι η καρδιά μου δεν μπορεί να αντέξει την κακία και την εκμετάλλευση που μου κάνεις όταν είσαι θυμωμένη. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μας πληγώνεις με τα λόγια σου».

Παράδειγμα προς αποφυγή αυτή η οικογένεια και η εγωπάθεια κάθε μέλους!

Το διαβάσαμε στο toratora.gr.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.