CELEBRITIES

Jennifer Lawrence: αποκάλυψε πως την φλέρταρε ο Bieber μα του έριξε "άκυρο"


23 Δεκεμβρίου 2015

Κάτι το τελευταίο μέρος του Hunger Games, κάτι το Joy που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2016, και η Jennifer Lawrence βρίσκεται σε πολλές εκπομπές για να μιλήσει. Μετά τον Stephen Colbert, όπου αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα του Joy έκανε εμετό και μετά φιλούσε συμπρωταγωνιστή της, τώρα μίλησε για τις συνήθειες της σε βραδιές απονομών.

2F8F602800000578-0-Boozy_interview_Jennifer_Lawrence_made_her_first_visit_to_the_cl-m-98_1450767443390

Καλεσμένη στην εκπομπή του Andy Cohen, η Jennifer προχώρησε σε δύο παραδοχές που είναι αποτέλεσμα του ότι έχει θάρρος και είναι ένα πολύ κουλ τύπος. Όταν τη ρώτησε ο παρουσιαστής αν έχει φιληθεί με τον Liam Hemsworth - συμπρωταγωνιστή της στο Hunger Games - εκτός γυρισμάτων απάντησε το εξής: «Μεγαλώσαμε μαζί. Είναι τόσο σέξι, εσύ τι θα έκανες; Εννοείται (πως τον έχω φιλήσει)».

Το άλλο που αποκάλυψε είναι ότι πριν πάει στα Όσκαρ - δεν διευκρίνισε αν ήταν του 2015 ή του 2014, έκανε τσιγαριλίκι. Τέλος, έριξε και ένα ωραιότατο άκυρο στον Justin Bieber που είχε πει ότι θα ήθελε να βγει ραντεβού μαζί της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.