CELEBRITIES

Από τα χωρίσματα στον αρραβώνα η Kylie Jenner;


27 Δεκεμβρίου 2015

271FFBF400000578-3026107-image-a-23_1428204596762kauea.jpg

Η Kylie Jenner είναι ίσως το μεγαλύτερο πρότυπο προς αποφυγή για κάθε κοπέλα της ηλικίας της. Μεγαλώνοντας από μικρή στα πλούτη και την αυταρέσκεια, τα ζούσε όλα πριν την ώρα τους, έκανε πράγματα διαρκώς που ήταν για μεγαλύτερες ηλικίες και γι΄αυτό βαριόταν τα πάντα τόσο γρήγορα. Αυτό όμως που είδαμε με μια φωτογραφία της είναι κάτι που δεν το περίμενε κανείς.

Η σχέση της με τον Tyga είναι από τις πιο ανώριμες, αλλά είναι μάλλον το μοναδικό πράγμα στη ζωή της που ταιριάζει στην ηλικία των 18 ετών. Αυτό που ετοιμάζεται να κάνει με τον Tyga είναι το ακριβώς αντίθετο.

Πριν από 4 μήνες της είχε κάνει δώρο γενεθλίων ένα αυτοκίνητο αξίας 300.000 δολαρίων. Πριν από ένα δίμηνο είχε κυκλοφορήσει τραγούδι για εκείνη, στο οποίο περιέγραφε πως κάνουν σεξ. Πριν ένα μήνα και κάτι, οι φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, υπό το βάρος της οικονομικής δυσκολίας του να φέρνεις βόλτα μια πανάκριβη στα γούστα Kylie Jenner. Τώρα περάσαμε στο εντελώς αντίθετο πλάνο, με την Kylie να δημοσιεύει φωτογραφία με ένα μονόπετρο στο χέρι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.