CELEBRITIES

Ο Sean Penn ξέχασε τους καλούς του τρόπους στο νέο του ραντεβού


8 Ιανουαρίου 2016

Όταν ένας άντρας συνοδεύει μία γυναίκα οφείλει σύμφωνα με το «Savoir Vivre» να φερθεί ως gentleman. Στην περίπτωση όμως του Sean Penn δεν υπάρχουν καλοί τρόποι ακόμα και όταν τον συνοδεύει μία νέα και καλλίγραμμη γυναίκα. Χθες το βράδυ ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε τη στιγμή που αποχωρούσε από το The Palms restaurant στο Beverly Hills όπου είχε βρεθεί ως καλεσμένος στα γενέθλια του ατζέντη του Cade Hudson, έχοντας παρέα μία άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα.

m-22_1452

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, ο 55χρονος ηθοποιός τρέχει προς το αυτοκίνητο του προσπαθώντας να προστατευτεί από τη δυνατή βροχή, αφήνοντας πίσω του την κοπέλα η οποία παρόλα αυτά έδειχνε να προσπαθεί να τον βοηθήσει αντί να συμβεί το αντίθετο.

2FE1

Ίσως τελικά ένας από τους λόγους για τους οποίους τον χώρισε η Charlize Theron τον περασμένο Ιούνιο να ήταν και η ανάρμοστη συμπεριφορά του.

2Fpoph97

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.