CELEBRITIES

Jimmy Fallon: μια ασύλληπτη μίμηση που ξεπέρασε κάθε προσδοκία


16 Ιανουαρίου 2016

Όταν ξεκίνησε ως αντικαταστάτης του Jay Leno κανείς δεν περίμενε ότι θα μας κάνει να τον ξεχάσουμε. Ο Jimmy Fallon είναι αναμφίβολα στους 3-4 καλύτερους παρουσιαστές παγκοσμίως και στην δική μας λίστα μπαίνει στην πρώτη θέση. Αυτά τα 5 χρόνια που βρίσκεται στο Tonight Show έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα όρια της τηλεοπτικής φαντασίας, αφού εκτός από τα άπειρα παιχνίδια που αποτελούν τις στάνταρ επιλογές, ξέρει να προσαρμόζεται σε κάθε καλεσμένο και να του δίνει αυτό που θα τον έκανε να γίνει πιο down to earth και πιο ανοιχτός στο τηλεοπτικό κοινό. Κι αυτό είναι κάτι που οφείλεις να το εκτιμήσεις.

Περισσότερο μετά από αυτό που έκανε στο βραδινό σόου του, όπου απέδειξε και πάλι πόση σημασία δίνει στην πρωτοτυπία, το χιουμοριστικό και το ευφυές.

Έχοντας αποδείξει ότι έχει μια καλή φωνή και ότι είναι πολύ καλός στις μιμήσεις, ο Jimmy Fallon συνέδεσε δύο εποχές: έβαλε ρούχα που φορούσε ο Bob Dylan στα νιάτα του, μιμήθηκε τη φωνή του και τραγούδησε το Hotline Bling του Drake στο ύφος που θα το έκανε και ο σπουδαίος καλλιτέχνης (τον Dylan εννοούμε προφανώς). Αυτή άλλωστε είναι μια μίμηση που έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και την έχει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.