CELEBRITIES

Sean Penn: Φοβάται για τη ζωή του μετά την σύλληψη του El Chapo


17 Ιανουαρίου 2016

Ο Sean Penn είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει να δοκιμάσει extreme πράγματα. Είναι γνωστή η μανία του με το σέρφινγκ, ενώ κάνει συχνά πυκνά ορειβασία, καταδύσεις και άλλα τέτοια. Το πιο extreme πράγμα της ζωής του όμως ήταν που βρέθηκε μπροστά σε έναν από τους πιο καταζητούμενους ανθρώπους του πλανήτη, τον Joaquin Guzman, γνωστό ως El Chapo, που αποτελεί τον σύγχρονο Pablo Escobar του Μεξικού.

Ο Sean Penn ήθελε να γράψει ένα άρθρο στο Rolling Stone για τον Guzman και τι καλύτερο από μια συνέντευξη μαζί του. Μίλησε με μια Μεξικανή ηθοποιό που τους έφερε σε επαφή και τον περασμένο Οκτώβριο ήρθαν σε επαφή και μίλησαν για όσα ήθελε ο Penn. Τότε ο El Chapo ήταν καταζητούμενος για πολλοστή φορά, αφού πριν το καλοκαίρι είχε δραπετεύσει για τρίτη φορά από φυλακές υψίστης ασφαλείας, σκάβοντας στο μπάνιο του κελιού του.

Η σύλληψη του πριν λίγες μέρες έθεσε στο στόχαστρο τον Sean Penn, μιας και όλοι είπαν ότι η συνέντευξη τους ήταν που έδωσε στην αστυνομία τα στοιχεία ώστε να τον ανακαλύψει. Ο ίδιος ο ηθοποιός μίλησε στον Charlie Rose και την εκπομπή του 60 Minutes και ζήτησε να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία, μιας και φοβάται για την ζωή του.

«Συναντηθήκαμε μαζί πολλές εβδομάδες πριν συλληφθεί και σε ένα μέρος αρκετά μακριά από εκεί που συνελήφθη. Η κυβέρνηση προσπαθεί να με στοχοποιήσει». Ο Sean Penn εμφανίστηκε και απογοητευμένος με το άρθρο του. «Θα είμαι ξεκάθαρος. Ήταν αποτυχία. Μετανιώνω που η συζήτηση δεν κινήθηκε γύρω από την πολιτική που ακολουθείται στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.