CELEBRITIES

Cameron Diaz: "Οι ρυτίδες στο πρόσωπό μου δείχνουν πόσο έχω γελάσει"


21 Ιανουαρίου 2016

Η ηθοποιός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο στο οποίο θα μιλήσει για τις αλλαγές που επιφέρει στην εμφάνιση το πέρασμα της ηλικίας. Μπορεί η Cameron Diaz να έχει την φόρμουλα της αιώνιας νεότητας αλλά έχει και το μυστικό για να μεγαλώνει κανείς με ευγνωμοσύνη.

Το βιβλίο της  43χρονης ηθοποιού έχει τίτλο «Το βιβλίο της μακροζωίας», αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και σε αυτό μοιράζεται τα μυστικά της για να μεγαλώσει κανείς φυσικά και υπέροχα.

camerondiaz-large_trans++KU-op6n8Xxa2ymKjnWOvoQpXsRmTSpNSq5uXjoPr_PU

"Είμαι πολύ περήφανη και συγκινημένη που μοιράζομαι μαζί σας το εξώφυλλο του βιβλίου μου", έγραψε η ξανθιά ηθοποιός μαζί με την φωτογραφία.

Η πρωταγωνίστρια των «Άγγελων του Τσάρλι» είπε στις ακολούθους της ότι ανυπομονεί να ξεκινήσει μαζί τους μία νέα συζήτηση για το πως μπορεί κάποιος να μεγαλώσει με δύναμη, ευγνωμοσύνη, υγεία και σοφία.

Μιλώντας το 2014 στην εκπομπή  Entertainment Tonight  η Diaz είχε ομολογήσει ότι μετάνιωσε που είχε κάνει μπότοξ στο παρελθόν γιατί μετά δυσκολευόταν να αναγνωρίσει το πρόσωπό της στον καθρέφτη.

"Προτιμώ να βλέπω το πρόσωπό μου να γερνάει παρά να βλέπω ένα πρόσωπο που δεν λέει τίποτα" είχε δηλώσει. Τώρα δεν έχει πρόβλημα με τις ρυτίδες της και έμαθε να τις αποδέχεται και να τις αγαπά: "Οι ρυτίδες στο πρόσωπό μου δείχνουν πόσο έχω γελάσει στη ζωή μου".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.