CELEBRITIES

Tι συμβαίνει στη προσωπική ζωή της Jennifer Lawrence;


26 Ιανουαρίου 2016

Είναι γεγονός πως τόσο οι κύκλοι του Hollywood όσο και οι fans της Jennifer Lawrence θα ήθελαν να τη δουν δίπλα σε έναν γοητευτικό star, στη προκειμένη περίπτωση τον ηθοποιό Chris Evans.Τις τελευταίες εβδομάδες οι δυο τους φαίνεται να περνούν αρκετό χρόνο μαζί και οι φήμες τους θέλουν να είναι ένα από τα πιο hot νέα ζευγάρια της showbiz.

[caption id="attachment_549117" align="aligncenter" width="554"]Chris Evans is seen at 'Jimmy Kimmel Live' in Los Angeles, California. Pictured: Chris Evans Ref: SPL1184797 241115 Picture by: RB/Bauergriffin.com  [/caption]

Όμως αυτό δεν ισχύει! Η J. Law, η οποία είναι και πάλι υποψήφια για Oscar για τη ταινία Joy, δηλώνει ‘χαρούμενη που είναι ελεύθερη’. Προτεραιότητα έχει αυτή τη περίοδο η δουλειά της, αφού ετοιμάζεται να υποδυθεί άλλον ένα σημαντικό ρόλο, αυτό της ερωμένης του Fidel Castro.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.