CELEBRITIES

Η Cameron Diaz αναβάθμισε τη βέρα της με ένα extra μονόπετρο


28 Ιανουαρίου 2016

Χθες το απόγευμα η Cameron Diaz βγήκε μία χαλαρή βόλτα στο Los Angeles δείχνοντας αρκετά ευδιάθετη μιας και ολοκλήρωσε πρόσφατα το δεύτερο βιβλίο της. Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν η "λεπτομέρεια" στο αριστερό της χέρι.

Cameron-Diaz-

Όπως όλα δείχνουν η 42χρονη ηθοποιός έχει αναβαθμίσει τη χρυσή βέρα με την οποία της έκανε πρόταση γάμου ο σύζυγός της Benji Madden το Δεκέμβριο του 2014, συνδυάζοντας την με ένα διαμαντένιο μονόπετρο.

Cameron-Diaz-Engagement-570

Αν και η ίδια αποφεύγει να δημοσιοποιεί πράγματα για την προσωπική της ζωή στο instagram όπως συνηθίζουν πολλοί celebrities και έχει συμφωνήσει με τον σύζυγό της να κρατούν χαμηλούς τους τόνους της σχέσης τους από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγιναν ζευγάρι, το δαχτυλίδι αυτό μόνο απαρατήρητο δεν πέρασε από τους φωτογράφους. Πιθανότατα λοιπόν και αυτό να αποτελεί δώρο του αγαπημένου της μιας και η ίδια δεν έκανε καμία απολύτως δήλωση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.