CELEBRITIES

Penelope Cruz: Η ερώτηση σχετικά με τα πόδια της που την εξόργισε


12 Φεβρουαρίου 2016

Όταν ανήκεις στους A-list celebrities, οι περίεργες και αδιάκριτες ερωτήσεις είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Το ζήτημα είναι πώς θα επιλέξεις να αντιδράσεις.

Η Penelope Cruz βρέθηκε σε μια παρόμοια κατάσταση και μπορούμε να πούμε ότι το χειρίστηκε αρκετά πολιτισμένα. Καλεσμένη στην εκπομπή Today Show, στο πλαίσιο του promo της νέας ταινίας Zoolander όπου πρωταγωνιστεί, η βραβευμένη ηθοποιός δέχτηκε μια μη αναμενόμενη ερώτηση σχετικά με... τις πατούσες της.

cruz2-1

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Savannah Guthrie, θεώρησε ενδιαφέρον να ρωτήσει την ηθοποιό αν θεωρεί τις πατούσες της άσχημες, με την ίδια να απαντά κάπως σοκαρισμένη: "Όχι όχι όχι, δεν το έχω πει αυτό. Είμαι εντάξει με τα πόδια μου, δεν έχω δηλώσει κάτι τέτοιο». Η παρουσιάστρια φανερά αμήχανη προσπάθησε να σώσει την κατάσταση λέγοντας πως η ίδια η Penelope είχε κάνει τη συγκεκριμένη δήλωση, λόγω του γεγονότος ότι μικρότερη ήταν χορεύτρια μπαλέτου. Στη συνέχεια, το έκανε ακόμα χειρότερο ρωτώντας τη αν δηλαδή θεωρεί πως οι πατούσες της είναι όμορφες με την Penelope να απαντά: "Όχι, θεωρώ ότι είναι νορμάλ".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.