CELEBRITIES

Adriana Lima: πεθαίνει από έρωτα και το δείχνει με κάθε τρόπο


14 Φεβρουαρίου 2016

Μετά την Kendall Jenner και την Gigi Hadid σειρά έχει η Adriana Lima. H 34χρονη μελαχρινή καλλονή τιμά την ημέρα του Βαλεντίνου και φωτογραφίζεται με άγριες διαθέσεις για τις ανάγκες του Love Magazine.

Με κόκκινο φόντο και σκίζοντας τα ρούχα της, η Lima θρηνεί τον έρωτα και οι θαυμαστές της έχουν για άλλη μια φορά την ευκαιρία να απολαύσουν τα κάλλη της. Ο καυτός άγγελος της Victoria’s Secret πόζαρε στον φακό του Solve Sundbo και τα αποτελέσματα ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του γυναικείου φύλου.

Μάνα δύο παιδιών η Lima δείχνει να γνωρίζει καλά τα μυστικά της τελειότητας. Η 34χρονη Βραζιλιάνα συνεχίζει να προσέχει με κάθε λεπτομέρεια την άψογη σιλουέτα  της, κάνοντας καθημερινές ασκήσεις γυμναστικής ανοίγοντας την πόρτα του ψυγείου μόνο τις κατάλληλες ώρες.  Η Lima συνεχίζει να μας αφήνει άφωνους και να αδιαφορεί για τις κακές κριτικές

[gallery-560329]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.