CELEBRITIES

Αυτό είναι το νέο «αγγελάκι» της Victoria’s Secret!


22 Φεβρουαρίου 2016

Ένα νέο «αγγελάκι» προστέθηκε μόλις στο sexy team της Victoria’s Secret! Ο λόγος για τη 22χρονη Josephine Skriver, η οποία είναι το νούμερο 16 στη λίστα με τα sexy αγγελάκια του διάσημου brand. Το όμορφο μοντέλο ανήκει στο δυναμικό του brand από το 2013 – μάλιστα πέρασε δύο φορές από casting μέχρι να εξασφαλίσει τη θέση της, και τώρα έφτασε η ώρα να φορέσει τα πολυπόθητα φτερά που διαχωρίζουν τα απλά μοντέλα από τις angels, μπαίνοντας στην παρέα των Lily Aldridge, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Candice Swanepoel και πολλών ακόμη.

jos

Η ίδια δεν παρέλειψε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της μέσω Instagram, όπου ανέβασε και φωτογραφία από το πρώτο της cover με μαγιό για λογαριασμό της Victoria’s Secret. Εμείς αυτό που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι ότι αν και πρόκειται για μια πανέμορφη νεαρή κοπέλα, δε συμπαθούμε το γεγονός ότι φαίνεται τρομακτικά skinny. Θα θέλαμε να δούμε το συγκεκριμένο brand να κάνει πιο juicy επιλογές, αφού στο κάτω κάτω αυτό είναι και το πιο sexy!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.