CELEBRITIES

Sandra Bullock: ρομαντικό ταξίδι με τον πολύ γοητευτικό σύντροφό της


26 Φεβρουαρίου 2016

Η Sandra Bullock είναι πολύ ερωτευμένη και το δείχνει! Ο ομολογουμένως πολύ γοητευτικός σύντροφός της, Bryan Randall δεν χάνει την ευκαιρία να είναι συνεχώς μαζί της. Το ζευγάρι δείχνει να απολαμβάνει αβίαστα ο ένας την παρουσία του άλλου με τον Randall να είναι πολυ περιποιητικός και γεμάτος διάθεση για φροντίδα.

Πρόσφατα αποφάσισαν να ταξιδέψουν ως το Austin του Texas όπου εκεί μάλιστα ζει και η αδερφή της Sandra Bullock η οποία διατηρεί ένα χαριτωμένο φούρνο στην περιοχή. Ο φακός του συνέλαβε στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια σε μια βόλτα τους καθώς έβγαιναν από το bakery.

spl1232246_002

pegasus_LARGE_t_209761_106832682_type11498

Και οι δύο είναι χαμηλών τόνων και όπως λένε πρηροφορίες του φιλικού τους περιβάλλοντος, η Sandra Bullock τον έχει εμπιστευτεί και αγαπήσει ακόμη παραπάνω γιατί νιώθει πως είναι πολύ σωστή πατρική φιγούρα για τα παιδιά της. Το ζευγάρι ζει πλέον μαζί στη βίλα της Bullock στο Los Angeles και μαζί τους μεγαλώνουν και τα δύο υιοθετημένα παιδιά της 51χρονης ηθοποιού.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.