CELEBRITIES

H Pamela Andreson φωτογραφίζεται γυμνή για ακτιβιστικούς λόγους


28 Φεβρουαρίου 2016

abaca-575629-194.jpg

Είναι από τα πρόσωπα που έχουν δώσει τη ζωή τους για τα δικαιώματα των ζώων. Μπορεί να την έχουν κοροϊδέψει στο παρελθόν για τα υποκριτικά της προσόντα και να την έχουν αποκαλέσει bimbo, αλλά η Pamela Anderson είναι μια πολύ αξιότιμη γυναίκα, γιατί εκμεταλλεύεται τη δύναμη και το χρήμα που έβγαλε για να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα και να ευαισθητοποιήσει τους ανθρώπους γύρω της. Στο παρελθόν την έχουμε δει να φωτογραφίζεται γυμνή στο περιοδικό της PETA, της φιλοζωικής οργάνωσης, και να διαδηλώνει με πλακάτ σε εκδηλώσεις προϊόντων που έχουν παραχθεί με εκμετάλλευση ζώων. Αυτή τη φορά είναι το γνωστό Paper Magazine που έχει δώσει το δικό του στίγμα στις προκλητικές φωτογραφίσεις διάσημων κυριών (ήταν αυτό που έβγαλε τα ανακλινόμενα οπίσθια της Kim Kardashian), που τοποθετεί την Pamela σε ένα κατακόκκινο τοπίο και την μετατρέπει σε κούκλα βιτρίνας.

pa4-6

Δεν την τοποθετεί όμως έτσι απλά. Την ρίχνει ολόγυμνη με μαύρη περούκα να σπάει την κατακόκκινη πανδαισία, να τα δείχνει όλα και να μιλάει για την συμμετοχή της σε μια καμπάνια παπουτσιών.

pamela-anderson-gimni1-1

«Θέλω να αισθανθώ και πάλι ωραία. Η ομορφιά είναι οποιαδήποτε ηλικία, δεν έχει χρόνο. Μακάρι να ζούσαμε σε ασπρόμαυρες εποχές που οι άνθρωποι ήταν πιο όμορφοι. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε ως καταναλωτές είναι να ψάξουμε την αλήθεια. Να καταναλώνουμε λιγότερο κρέας».

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.