CELEBRITIES

Top 10: Τα καλύτερα & πανάκριβα σπίτια αθλητών


28 Φεβρουαρίου 2016

Όλοι στην ζωή μας βάζουμε στόχο κάποια στιγμή να αποκτήσουμε το δικό μας σπίτι με το δικό μας προσωπικό γούστο το οποίο θα αποτελέσει το σήμα κατατεθέν μας. Υπάρχουν βέβαια, και κάποιοι που η ζωή τους συμπεριφέρθηκε λίγο καλύτερα και τους έδωσε την δυνατότητα να αποκτήσουν το σπίτι των ονείρων τους. Ακολουθεί ένα Top 10 που θα σας κάνει να ζηλέψετε για τα καλά!

Anna Kurnikova

american-tennis-img24164_668

Έναν επίγειο παράδεισο έχει φτιάξει η διάσημη τενίστρια, που στον ελεύθερο χρόνο της... χαλαρώνει σε μία από τις καλύτερες περιοχές του Μαϊάμι. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως έχει για γείτονες διασημότητες όπως η Σερ, ο Λιλ Γουέιν και ο Ματ Ντέιμον. Μόλις στα 6.000 τετραγωνικά μέτρα, το σπίτι το αγόρασε με τον άντρα της και γνωστό τραγουδιστή, Ενρίκε Ιγκλέσιας και έχει τα πάντα μέσα. Και φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει ένα γήπεδο τένις για τις προπονήσεις της! Η αξία του, αυτή τη στιγμή, υπολογίζεται στα 26 εκατ. δολάρια...

Tom Brady

Tom Brady

Σε ένα... σπιτάκι 6.700 τετραγωνικών, μόλις, στριμώχνει τον έρωτά του με την Gisele ο Tom Brady, ο Quarterback των Patriots. Φυσικά, όχι όπου κι όπου, αλλά σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές του Λος Άντζελες, το σπίτι διαθέτει 8 υπνοδωμάτια, 6 γκαράζ, μία εντυπωσιακή πισίνα με σπα, αλλά και το προσωπικό γυμναστήριο του Μπρέιντι, όπου μπορεί να διατηρεί την φόρμα του. Αν θελήσεις να το πουλήσει, πάντως, η τιμή του αναμένεται να είναι λίγο πάνω από τα 27 εκατ. δολάρια.

Δείτε τα υπόλοιπα εδώ. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.