CELEBRITIES

Μήνυση 5.000.000 δολαρίων κατά της Reese Witherspoon!


5 Μαρτίου 2016

Η ταλαντούχα ηθοποιός και ιδιοκτήτρια του brand «Draper James» κυκλοφόρησε μία τσάντα σε στιλ tote που έχει στο μπροστινό της μέρος ένα καλλιγραφικό γράμμα D, στο κέντρο ενός λουλουδιού. Η σχεδιάστρια Jordann Weingartner του οίκου κοσμημάτων I love Jewelry υποστηρίζει ότι η Reese Witherspoon αντέγραψε το σχέδιό της από τη συλλογή Magnolia του 2008.

Η ίδια δήλωσε ότι: «Το συγκεκριμένο λουλούδι δεν είναι ένα κλασικό σχέδιο μανόλιας, αλλά η δική της καλλιτεχνική εκδοχή. Ο σχεδιασμός του δεν θυμίζει σχεδόν σε τίποτα το γνωστό λουλούδι. Πέραν αυτού η συλλογή μετανομάστηκε με το ίδιον τρόπο από τη Reese, η οποία γνώριζε πολύ καλά τη συλλογή των κοσμημάτων μου καθώς της είχα στείλει δώρο ένα περιδέραιο».

Παράλληλα, η σχεδιάστρια τονίζει ότι η ηθοποιός αγνόησε αρχικά τις προσπάθειές της για τη διευθέτηση της υπόθεσης εξωδικαστικά, με αποτέλεσμα να προβεί στην νομική οδό. Η υπόθεση έχει κατατεθεί στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στο West Palm Beach.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.