CELEBRITIES

Χρόνια Πολλά Eva Herzigova!


10 Μαρτίου 2016

Σήμερα (10/3) η Eva Herzigova γίνεται 43 ετών. Το μοντέλο από την Τσεχία, ξεκίνησε την καριέρα του στη μόδα, αφότου κέρδισε έναν διαγωνισμό ομορφιάς το 1989, σε ηλικίας 16 ετών. Στο Παρίσι, ωστόσο, γνώρισε τη μεγάλη επιτυχία.

Η πρώτη της σημαντική εμφάνιση ήταν στην πρώτη καμπάνια της Wonderbra το 1994, ενώ ακολούθησαν συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brands -ανάμεσά τους η Victoria's Secret- και εξώφυλλα σε όλα τα περιοδικά μόδας.

Το 1996 παντρεύτηκε τον ντράμερ των Bon Jovi, Tico Torres, όμως ο γάμος κράτησε δύο χρόνια. Τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Gregorio Marsiaj με τον οποίο αν και δεν έχουν παντρευτεί έχουν αποκτήσει 3 γιους: τον 12χρονο George, τον 5χρονο Philipe και τον 3χρονο Edward.

Παράλληλα ασχολείται με την υποκριτική, το περιβάλλον και την φιλανθρωπία. Τελευταία της εμφάνιση είναι στην καμπάνια skincare του Dior.

[gallery-576603]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.