CELEBRITIES

Lily Aldridge: Πέτυχε δύο διαφορετικά looks την ίδια μέρα!


10 Μαρτίου 2016

Οι επαγγελματικές τις υποχρεώσεις την οδήγησαν από το Los Angeles στην Νέα Υόρκη. Η Lily Aldridge μόλις μία μέρα πριν,παρέδωσε μαθήματα στιλ τόσο για street όσο και για e;egant looks, με δύο απόλυτες stylish εμφανίσεις στο ίδιο εικοσιτετράωρο. Το εντυπωσιακό στοιχείο επάνω της ήταν ο τρόπος που άλλαζε τη διάθεση της ανάλογα με το ύφος των outfits τα οποία και υποστήριξε στο έπακρο.

NY

Την πρώτη εμφάνιση έκανε στους δρόμους της Νέας Υόρκης φορώντας ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι με λευκό oversized top. Για beauty look επέλεξε φυσικό μακιγιάζ, μαζεύοντας πίσω τα μαλλιά σε ένα bun, όπως θα έκαναν πολλές γυναίκες το πρωί όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος.

lily aldridge NY

Για περισσότερο στιλ ολοκλήρωσε το look με μία ζώνη-φουλάρι και statement σκουλαρίκια.

Αργότερα την ίδια μέρα, άλλαξε στιλ και διάθεση καθώς εμφανίστηκε στο studio του "The Wendy Williams Show", με ένα elegant φόρεμα σε tangerine απόχρωση, συνδυάζοντας το με γαλάζιες γόβες και ένα κλασσικό γκρι μάλλινο παλτό.

lily aldridge

Αυτή τη φορά τα μαλλιά της ήταν αφημένα κάτω και κυματιστά, με χωρίστρα στο πλάι, ενώ το beauty look παρέμεινε σχεδόν το ίδιο για να τονίσει την αριστοκρατικότητα του στιλ.

lily

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.