CELEBRITIES

Cara Delevingne: Γιατί ένα τόσο επιτυχημένο μοντέλο εγκατέλειψε το μόντελινγκ;


12 Μαρτίου 2016

Στο αποκορύφωμα της πορείας της στον χώρο της μόδας -μετά από 7 χρόνια επιτυχημένης καριέρας- αποφάσισε η Cara Delevingne να εγκαταλείψει το μόντελινγκ και να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η καριέρα της ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες των Burberry, Chanel, Yves Saint Lauren και Mango. Η απόφασή της να αποχωρήσει ανακοινώθηκε τον Απρίλιο 2015, αφότου τιμήθηκε με το βραβείο Model of the Year στα British Fashion Awards.

Στον χώρο του σινεμά έχει εμφανιστεί στις ταινίες The Face of an Angel, Paper Towns και Suicide Squad που θα βγει του χρόνου στις αίθουσες. Η ίδια εξήγησε την απόφασή της να αποχωρήση από τον έναν χώρο για χάρη του άλλου, σε ένα blog στο διαδικτυακό Μοtto. “Ήμουν σχεδόν 20 ετών και έκανα μόντελινγκ για αρκετά χρόνια. Είχα αλλάξει. Ήξερα πως έπρεπε να επαναπροσδιορίσω τη ζωή μου και τους στόχους μου για το μέλλον. Δεν ήθελα να σβήσω τη μόδα ή την επιτυχία μου. Η διαδικασία άλλωστε δεν συνέβη σε μία νύχτα, αλλά ήταν πιο σημαντικό για μένα να διατηρήσω την ακεραιότητά μου. Σταδιακά, συνειδητοποίησα ότι η δουλειά και η αποδοχή των άλλων δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ναι, η καριέρα σου είναι πολύ σημαντική -αλλά όχι η πιο σημαντική. Φυσικά και ήμουν περήφανη για τα επιτεύγματά μου, αλλά δεν ήμουν πραγματικά χαρούμενη", έγραψε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.