CELEBRITIES

Naomi Campbell: Νέα φωτογραφία στο Instagram με κορμί «πυρκαγιά»


13 Μαρτίου 2016

Κατάφερε να γράψει τη δική της ιστορία, ενώ πλέον δεν χρειάζεται να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν. Η Naomi Cambell βρίσκεται στο 45ο έτος της ηλικίας της και οι αναλογίες της παραμένουν εντυπωσιακές και ικανές να ξαφνιάσουν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του γυναικείου σώματος.

Saturday vibes ??????. My spring collection #iamnaomicampbell @yamamayofficial #happysaturday

A photo posted by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

Η μαύρη γαζέλα «στόλισε» και πάλι το πανύψηλο κορμί της με see-through δημιουργίες και εσώρουχα γνωστής εταιρίας. Μην ξεχνάμε πως αρκετοί οίκοι «χρυσώνουν» το super model για να γίνει μούσα τους.

Η ίδια επέλεξε τον λογαριασμό της στο Instagram προκειμένου να μας απασχολήσει και πάλι με τις πόζες της. Το κόκκινο και το μαύρο χρώμα κυριαρχούν σε όλες της δημιουργίες των αποκαλυπτικών εσωρούχων, ενώ η Naomi με τις φωτογραφίες της είναι ικανή να πείσει μέχρι και τις πιο απαιτητικές πελάτισσες. Όσο για τον ανδρικό πληθυσμό; Αυτόν τον έχει δεκαετίες τώρα με το μέρος της.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.